Jobba på Tele4u

Tele4u är en telefonoperatör med mycket goda villkor för sina anställda. Nu behöver vi en driven säljare till vårt kontor i Värnamo.

Tele4u i Sverige AB söker nu säljare till ett roligt projekt i samarbete med Leadfinder!

Tele4u i Sverige AB är en fristående telefonoperatör som erbjuder fast telefoni och IP-telefoni till både företag och privatpersoner. Tele4u grundades i början av 2011 och har sedan dess haft en stark tillväxt. Under kommande år planerar vi att lansera flera nya tjänster. Vi erbjuder våra anställda ett stimulerande arbete i ett kreativt och snabbväxande bolag där medarbetare trivs och möjligheten till personlig utveckling och karriär är stor.

Som säljare hos oss får du en gedigen utbildning i både försäljnings teknik och Tele4u:s produkter.

Du kommer att bli väl omhändertagen av de coacher som ansvarar för försäljningen och alla vi som arbetar här har alla tidigare varit telekommunikatörer vilket borgar för mycket kunskap, förståelse och kvalitativ försäljning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare är din huvudsakliga uppgift att marknadsföra och sälja Tele4us tjänster.

Rollen omfattar bland annat att:

* Kontakta potentiella och befintliga kunder genom telefonförsäljning
* Jobba mot dags- och månadsbudget
* Delta i kontinuerliga säljutbildningar
* Samarbeta med övriga kollegor i syfte att öka företagets försäljning

För att lyckas i tjänsten tror vi att du: har lätt för att se lösningar, har glimten i ögat och vill tjäna mycket pengar, är driven, självgående och kommunikativ

Har du dessutom tidigare försäljningserfarenhet är det meriterande men dock inte ett krav.

Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Fast lön + provision. För mer information om Tele4u, besök vår hemsida www.tele4u.se.